landelijk.jpg

Speerpunten voor Den Hoorn

Speerpunten Den Hoorn groot

 

Om u te helpen om tijdens de gemeenteraad verkiezingen op 21 maart de juiste keus te maken, heeft Mijn Partij! de belangrijkste speerpunten voor u op een rij gezet. Hier leest u de speerpunten die betrekking hebben op de dorpskern van Den Hoorn.

 

Betondorp of openbaar groen?

De Universiteit Wageningen heeft onderzocht hoe groen de bebouwde kom van de Nederlandse gemeenten is. Daarin kwam de gemeente Midden-Delfland op een twijfelachtige 335e plek terecht. Dat betekent dat de dorpskernen in onze gemeente behoren tot de minst groene van Nederland! Onacceptabel, vindt Mijn Partij!. Daarom willen wij het groen terugbrengen naar de kernen, zodat we niet alleen in het buitengebied, maar ook in de bebouwde kom kunnen genieten van meer groen en natuur.

Look-West groener
Een voorbeeld hiervan is de nieuwe Hoornse wijk Look-West. Dit is een mooie, kindvriendelijke wijk geworden. Toch ontbreekt het aan groen. Om dit voor elkaar te krijgen wil Mijn Partij! de groene vingers ineenslaan met de bewoners. Heeft u een goed, groen plan? Vertel het! Hierbij zijn verschillende constructies mogelijk. De gemeente kan de aanleg van een plantsoen bijvoorbeeld faciliteren, waarbij de bewoners daarna zorg dragen voor het onderhoud. Samen kunnen we ervoor zorgen dat Midden-Delfland bij een volgend onderzoek flink stijgt op de ranglijst!


 

Parkeerterrein of dorpsplein?

Als oppositiepartij hebben we de ontwikkelingen rondom het centrumplan in Den Hoorn met lede ogen aangezien. Het project is naar onze mening met een valse start begonnen en kent tot op de dag van vandaag alleen maar verliezers. De bewoners van Den Hoorn hebben inmiddels nog maar behoefte aan één ding: daadkracht! Een partij die met zijn vuist op tafel slaat en alles op alles zet om een oplossing te vinden voor de huidige problemen.

Het tij keren
Mijn Partij! is die partij. Zoete broodjes worden niet gebakken: het zal niet makkelijk zijn om de huidige situatie te kantelen, maar wij kunnen wél garanderen dat we ons daar hard voor zullen maken. Met daadkracht, voortvarendheid en een oplossingsgerichte blik. Niet voor niets is ‘heilige huisjes of alle opties open’  één van de kernspeerpunten van Mijn Partij! Midden-Delfland.

 

twittervogel
Copyright © 2020. All Rights Reserved.