parkeerterrein.jpg

 

 

 

 

PRIVACY VERKLARING Mijn Partij!

Persoonsgegevens die wij verwerken

Mijn Partij! verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons hebt verstrekt.

Download hier de nieuwe privacy verklaring. Hierin vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken.

 

Mijn Partij!
Midden-Delfland, 25 mei 2018

 

 

Ed Roeling

Ed Roeling

Fractievoorzitter         telefoon 06-52408038   email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Ed Roeling is geboren op Hodenpijl en woont in Den Hoorn. Roeling is één van de routiniers in de gemeentepolitiek van Schipluiden. In 1998, inmiddels twintig jaar geleden, startte hij als gemeenteraadslid voor de VVD van Midden-Delfland. Zes jaar later besloot hij als eenmansfractie verder te gaan. Hij richtte Mijn Partij! op, waarmee tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2006 twee zetels werden gehaald.

Inmiddels is Roeling al ruim tien jaar fractievoorzitter van Mijn Partij!. Ook voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 is Ed Roeling lijsttrekker voor Mijn Partij!.

Joop van der Spek

Joop van der Spek

Raadslid         telefoon 06-46745404   email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Joop van der Spek is geboren, getogen en woonachtig in Schipluiden. Hij is getrouwd met Elly en samen hebben zij twee kinderen. 

De dilemma’s in de ouderenzorg en het gebrek aan doorstroming op de huizenmarkt in Schipluiden staan scherp op het netvlies van Van der Spek.

Frank van Lier

Frank van Lier

Raadslid         telefoon 06-53107333   email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Frank van Lier is geboren in Voorburg en woont in Maasland. Hij is getrouwd met Ghislaine en samen hebben zij twee dochters. Sinds 2000 heeft hij een bouwadviesbedrijf.
Als inwoner van Maasland wil Van Lier zich de komende jaren specifiek hard maken om de verkeersproblematiek in zijn dorp aan te pakken. 

De afgelopen vier jaar is Van Lier voor Mijn Partij! actief geweest als raadslid in de gemeenteraad van Midden-Delfland. Ook voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart is hij weer verkiesbaar voor Mijn Partij!.

 

 

Martijn Geense

Martijn Geense

Commissielid         telefoon 06-51222736   email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Martijn Geense is geboren in Rijswijk en woont sinds 1993 in Den Hoorn. Hij is getrouwd met Monique en zij hebben drie kinderen Eline, Maaike en Sander.

In Rotterdam opgeleid als econoom en registercontroller is hij zijn hele leven werkzaam in financieel management posities. Sinds 2017 bij de Chinese Chervon Group. Daarnaast begeleidt hij post master registercontroller studenten bij hun afrondende thesis.

Het is zijn doel om de fractie als commissielid te ondersteunen bij financieel economische vraagstukken in de breedste zin en daarmee bij te dragen aan de kwaliteit van de financieel economische besluitvorming van de gemeente. Het ontbreekt hem aan tijd om het raadslidmaatschap waar te kunnen maken.

In zijn vrije tijd is hij graag buiten op racefiets of mountainbike. Bescherming van weidevogels in Midden Delfland heeft zijn warme belangstelling.  

 

twittervogel
Copyright © 2020. All Rights Reserved.