groenewoestijn.jpg

Vertel het ons, kom in gesprek

brugfoto 300 200

Het is bijna zover! U kunt binnenkort uw stem uitbrengen voor de gemeenteraad verkiezingen. Op verschillende momenten kunt u met ons in gesprek om meer te weten te komen over de speerpunten van Mijn Partij.
 

Lees meer...

Hoe werkt de gemeenteraad?

Wat doet de gemeenteraad

Tijdens de gemeenteraad verkiezingen beslist u mee over de samenstelling van de gemeenteraad. Maar wat doet de gemeenteraad precies? 

 

Lees meer...

Kerstgroet Mijn Partij! 2018

kerstgroet 2018

Dit politieke jaar is voor Mijn Partij! voorbij gevlogen! Het eerste half jaar stond vooral in het teken van de verkiezingscampagne. Daar hadden wij een speciaal team op gezet en ondanks de inspanningen en goede bedoelingen heeft dit voor ons niet geleid tot een extra zetel. 

Lees meer...

Nieuwjaarswens 2019 Mijn Partij!

nieuwjaar 2019small

Wij wensen een ieder een heel gelukkig en gezond 2019. MijnPartij! zal er ook dit jaar weer alles aan doen om de stem van de inwoner van Gemeente Midden-Delfland luid en duidelijk te laten horen binnen de lokale politieke arena!

We houden jullie op de hoogte.

 

 

Vacature voorzitter Mijn Partij!

md2015 14

Sinds het vertrek van onze voorzitter a.i., Jaap Pieters, is het bestuur van MijnPartij! op zoek naar een nieuwe voorzitter. Een profielschets treft u bijgaand aan.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Ed Roeling 

Lees meer...

Speerpunten voor Midden-Delfland

Honey highway 300X200

Op 21 maart 2018 mocht Midden-Delfland naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. Hier leest u alle speerpunten die Mijn Partij voor deze verkiezingen heeft geformuleerd voor de hele gemeente en het buitengebied.

Lees meer...

Copyright © 2019. All Rights Reserved.